onsdag den 18. august 2010

Tucson, Arizona 17-18. august

SÅ er det blevet blog tid igen!
Efter et succesrigt møde i Atlanta lufthavn, nåede vi langt om længe frem til Tucson hvor vi blev hentet af Tom fra White Stallion Ranch hvor vi jo skal være de næste 5 dage.
Tom gav en kort gennegang af ranchen og forklarede lidt om stedet. Til vores store overraskelse var der ingen af os der vidste eller havde tænkt på at det netop nu er højsæson for klapperslanger, store taranteller (kæmpe edderkopper) og monsun regn!!! Hmm....
Efter ventiltrængt søvn var vi klar til at møde 'vores' heste. Man får nemlig tildelt en hest som man har under hele opholdet.
Vi startede ud med en kort tur på ca. 1 time i skridt gang gennem fladt cowboyland med masser af sand og kaktusser. Vi klarede begge turen fint, men var lidt ømme bagefter. For at blive endnu bedre, valgte vi at tage en undervisningstime og fik her lært både trav og galop mm - western style! Efter denne succesoplevelse er vi nu begge i besiddelse af en cowboy hat som jo er et totalt must herude!
Så var det efterhånden blevet frokost tid og temperaturen havde nu sneget sig op på lidt over 40 grader - i skyggen! Så lidt hot er her...
Eftermiddagens aktivitet (valgfrit ud fra dagens program) for os var at drive kvæg i en indhegning. Vi var meget overraskede over vi fik mulighed for det på førstedagen, men det må jo så betyde at vi, da vi er seje i sadlen! ;o)Vi var 5 på holdet som skulle ride frem mod en gruppe langhornede kalve i fuld galop og drive 3 stk ind i en lille indhegning. Det var super sjovt at få lov til og vi fik vildt sus i maven.
Meeen kroppen er også lidt medtaget nu...

Hver aften er der en aktivitet/underholdning her på ranchen, og i dag var det besøg fra den lokale dyrehandler som havde medbragt slanger og krybdyr til fremvisning. Det var meget spændende at høre om edderkopper, skorpioner, slanger og gekkoer - mange af dem lokale for området. Ekstra spændende blev det dog da vi skulle til at holde nogle af dem selv. Se selv herunder.