fredag den 20. august 2010

Tucson, Arizona 19. august

Ferietid :o) Dagen startede med at vi valgte at sove længe og spiste så først morgenmad efter kl. 9. helt alene i spisestuen, da alle andre var ude på ture som startede kl. 6 og igen kl. 9. Nu var vi også lidt ømme, så vi kunne godt lige bruge en pause.
Her på ranchen er der en lille zoo med geder, emuer, køer, ponyer, en hjort og en gris. Dem besøgte vi midt i heden (ca. 39 grader - inden middag!), så de var ikke særlig aktive, men det var nu helt ok.


I receptionen står det er stort glas med heste bolcher, som man frit kan tage af og gå ud til den store fold og give til hestene. De har ca. 120 heste, som frit går rundt i en stor fold, hvis ikke de er ude på ture. Hestene blev helt vilde over vi kom med snacks til dem, og der opstod lidt en kamp om hvem der 'fik lov' at komme til og få noget. Nogle bed og skubbede hinanden, andre sparkede. Men vi var snedige og delte os så vi sørgede for at alle fik noget - også de mere tilbageholdende :o)
Kl. 16.30 skullle vi stå klar til vore eftermiddagstur på 2 timer. Turen hed 'beer and cheetos' - westens udgave af 'wine and cheese'. Vi red igennem ørkenen med bjergene omkring os mens solen stille var på vej ned. Midt ude i ingenting, har White Stallion Ranch bygget et picnic område. Her slappede vi af i skyggen med kolde øl, vand og masser af snacks. Mums!

Vi nåede lige tilbage til klokken ringede (som den gør ca. halv time før hvert måltid) og kunne lige nå et hurtigt bad inden aftensmaden. Menuen idag bestod af store steaks grillet på et åbent ildsted med masser af tilbehør. Russel som er en af de to brødre der ejer White Stallion Ranch, inviterede os ud til bål lidt væk fra hovedbygningen hvor der i bedste western stil var en cowboy som underholdt med sang, guitar og fortalte historier fra gamle dage. Som en anden Johnny Cash sang og spillede han alt i mens vi hyggede rundt om bålet med en øl og i godt selskab med resten af gruppen.
Vi havde selvfølgelig husket vores lille lommelygte så ikke vi stødte på ørkenens sønner som er klapperslanger, skorpioner og store edderkopper. Efter en lang og dejlig dag var oplevelsesposen ved at være fuld for denne dag.