onsdag den 1. september 2010

Universal Studios, Californien 1. september


Dagen startede med endnu en tidlig start… (ja, det er ikke altid nemt at holde ferie) Vi skulle køre fra hotellet i Anaheim og videre til Universal Studios hvor vi skulle bruge hele dagen fra de åbnede kl. 10.00. Pga. trafik, kom vi dog først frem lidt senere.

Her lagde vi ud med en tur rundt bag scenerne i studierne og udenfor, hvor de har de optaget mange kendte film og tv serier som bl.a. CSI og Desperate Housewifes. Vi kørte rundt i et slagstogsæt med åbne sider. Der var flere overraskelser undervejs, bl.a. King Kong i en 360 graders 3D version hvor vores køretøj blev angrebet og rusket rundt af dinosaurusser og King Kong på øen Scull Island (fra filmen – den nye).
Vi oplevede også et ’jordskælv’ på en metro station hvor tog væltede, biler faldt igennem fra gaden og vand kom væltende mod os.
Resten af dagen gik med at prøve flere af deres ture som f.eks. Shrek 4D , The Simpsons (som vi også mødte), og ikke mindst House of Horrors, hvor vi faktisk endte med at stikke halen mellem vores rystende ben og forlade turen før tid gennem en nødudgang… Det var noget af det mest uhyggelige og skræmmende vi nogensinde har prøvet!!!


Parken lukkede kl. 19 men der havde vi også nået alle de ture og shows vi havde planlagt, og så kunne turen gå mod vores sidste stop – Santa Monica og vores lækre 5 stjernede hotel Loews Santa Monica Beach Hotel.
Vores sidste dag i Los Angeles skal vi bruge på at opleve Hollywood med Walk of Fame, Chinese Theatre, pakke, slappe af og nyde poolen samt nå en tur til Santa Monica Pier, og derfor bliver dette det sidste indlæg på bloggen for nu.

Vi takker alle der har fulgt vores færd denne gang samt skrevet søde og sjove kommentarer til os undervejs.

Disneyland, Californien 31. august


Vækkeuret ringede og vækkede os tidligt, så vi kunne være blandt de første i Disneyland når parken åbnede kl. 9.00. Inden lukketid kl. 23.00 havde vi 2 parker vi skulle nå, og selvom det lyder nemt, tog det os alligevel 14 timer at nå det vi ville inkl. forlystelser, shopping mm. Vi mødte også Mickey Mouse på vejen og fik hilst på ham – og taget billede med ham :o)

Tiden gik faktisk overraskende hurtigt, og pludselig var det blevet mørkt og tid til det store festfyrværkeri 21.30. Det blev skudt af over Torneroseslottet i takt med kendte Disney tema melodier efter Klokkeblomst var kommet svævende ind os havde sat det i gang.


Fyrværkeriet var helt vildt flot og fascinerende med alle dets farver of former og noget helt andet og MEGET større end det vi normalt ser i f.eks. Tivoli, og det foregår altså hver aften! :o
Vi sluttede vores aften af med endnu et show som hedder Wonderful Colour, et vand og laser lysshow. I en kæmpe ’sø’ midt i California Adventure Park (der er ’nr 2’ Disney park) , var der masser af små og store vandstråler der blev belyst både nedefra og fra siden med lys i alle regnbuens farver. En mur af vandstråler dannede lærred for fremvisning af klip fra kendte Disney tegnefilm i symfoni med musik, sang, lys og ild. Vildt fedt!! Det var en rigtig god måde at afslutte aftenen på – og så var vi også trætte og klar til sengen! :o)


Vi gik på hovedet hjem i seng efter lidt sen aftensmad, for vi skulle tidligt op igen, da vi dagen efter skulle køre videre og i Universal Studios.