søndag den 22. august 2010

Tucson, Arizona 21. august

Endnu en dag på hesteryg men denne gang startede dagen allerede kl.7.00. Dagen bød på morgenmad ude i det fri, med frisk kaffe samt æg og bacon forberdt over åben ild. Det var dog varmt at sidde i ørkenen, men utrolig smukt at mærke solen stille varme det hele op. Med fulde maver vendte vi stille og roligt hjem til White Stallion Ranchen.


Formiddagen gik med at slappe af og slendre rundt på området. Vi så frem til vores næste tur kl.15.00 hvor vi skulle udfodre os selv med at ride i bjergene. Men inde da besøgte vi den lille zoo igen og fik fodret nogle af dyrene med frisk æble. Især den lille pony skabte sig og ville have mer!
Som sædvanligt stod Rojo og Jeeves klar til at bringe os ud på vores næste eventyr, og desværre og det sidste for denne gang. Det nye terræn var lidt af en udfordring med stejle smalle passager og løse sten og sand. Man skulle holde godt fast og følge hestens rytme, for ikke at komme ud af balance og havne i en kæmpe kaktus med torne på 10 cm. Men alt i alt gik det rigtig godt, og vi havde en fantastisk tur med flot sceneri og udsigt over ranchen fra bjergsiden. På vej ned troede vi, at vi så nogle ørne, men det var i virkeligheden hvid-hovede gribbe, som svævede over os.
Et af weekendens store højdepunkter er det Rodeo med folk fra nær og fjern, som ranchen arrangere i deres arena for os gæster, så vi kan opleve hvad det går ud på. Det amerikanske flag blev præsenteret fra hesteryg med god amerikansk patriot musik. Der var kast med lasso, wrestling med køer, tønderidning m.m. mens vi sad på tribunen og fulgte interesseret med.


Blink Blink...ude i det fjerne! Pludselig blæste det voldsomt op, og skyerne trak sig mørke sammen, og så var det slut med det rodeo. Lyn, regn og torden var på vej mod os, så vi måtte trække os tilbage til bygningerne for vores egen sikkerheds skyld. Men det betød bare at vi kunne hygge os med en øl samnmen med de andre gæster inden aftensmaden. Det blæste og regnede voldsomt i nogle timer, og så var den storm ovre.