onsdag den 1. september 2010

Disneyland, Californien 31. august


Vækkeuret ringede og vækkede os tidligt, så vi kunne være blandt de første i Disneyland når parken åbnede kl. 9.00. Inden lukketid kl. 23.00 havde vi 2 parker vi skulle nå, og selvom det lyder nemt, tog det os alligevel 14 timer at nå det vi ville inkl. forlystelser, shopping mm. Vi mødte også Mickey Mouse på vejen og fik hilst på ham – og taget billede med ham :o)

Tiden gik faktisk overraskende hurtigt, og pludselig var det blevet mørkt og tid til det store festfyrværkeri 21.30. Det blev skudt af over Torneroseslottet i takt med kendte Disney tema melodier efter Klokkeblomst var kommet svævende ind os havde sat det i gang.


Fyrværkeriet var helt vildt flot og fascinerende med alle dets farver of former og noget helt andet og MEGET større end det vi normalt ser i f.eks. Tivoli, og det foregår altså hver aften! :o
Vi sluttede vores aften af med endnu et show som hedder Wonderful Colour, et vand og laser lysshow. I en kæmpe ’sø’ midt i California Adventure Park (der er ’nr 2’ Disney park) , var der masser af små og store vandstråler der blev belyst både nedefra og fra siden med lys i alle regnbuens farver. En mur af vandstråler dannede lærred for fremvisning af klip fra kendte Disney tegnefilm i symfoni med musik, sang, lys og ild. Vildt fedt!! Det var en rigtig god måde at afslutte aftenen på – og så var vi også trætte og klar til sengen! :o)


Vi gik på hovedet hjem i seng efter lidt sen aftensmad, for vi skulle tidligt op igen, da vi dagen efter skulle køre videre og i Universal Studios.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar