mandag den 30. august 2010

Las Vegas, Nevada 28.-30. august

Vi tog afsked med Grand Canyon fra morgenstunden med en hurtig morgenmad og var på farten allerede fra 7.30 for at få mest muligt ud af dagen i Las Vegas.

Undevejs tog vi en afstikker fra motorvejen for at køre på noget af den historiske Route 66 med levn fra den gang Route 66 var hovedvejen tværs gennem USA.
Efter ca. 4½ times kørsel med os begge bag rattet på skift, ankom vi til syndens by, Las Vegas. Vores 1. mål var shopping i et af de mange kæmpe store outlets der findes rundt om byen. 150 butikker ventede os, men efter ca. 4 timer, havde vi stadig halvdelen til gode, så vi opgav (indtil dagen efetr) og kørte mod vores store fine hotel, The Venetian.


Hotellet har Venedig som tema, og er ultra gennemført med Rialtobroen, Markuspladsen og kanalerne med syngende gondolførere. Meget af det er bygget indenfor med et loft som hvælving, der ligner man er udenfor under åben himmel.

Efter et kort pit stop på vores super seje suite - som vi blev opgraderet til gratis, gik vi en tur ned af The Strip og så på alle de fantastiske hoteller. Aftensmaden blev lige pludselig meget sen, da vi var alt for opslugt af alle indtrykkene.
Efter en fantastisk søvn i vores dejlige seng på 33. etage, vågnede vi op til en hel dag i Vegas. Da vi havde en del shopping til gode, lagde vi hårdt ud med at fortsætte med det lige efter morgenmaden. Vi brugte igen ca. 4 timer på at gå rundt og shoppe...
Aftenen stod i magiens tegn i selskab med den kendte tryllekunstner David Copperfield, som vi begge kender fra vores barndom. Vi havde købt billetter til hans show på hotellet MGM Grand, og så frem til at opleve ham 'live'. Showet var anderledes på den fede måde, da det var mindre end 'normalt' og mere personligt idet han inddragede publikum igennem hele aftenen. Rigtig sjovt. I forhold til tidligere havde han også fornyet sig med lidt komik undervejs. Alt i alt en rigtig rigtig god oplevelse!! :o)

(meget trætte efter en lang dag og aften i Las Vegas)

Vi tog afsked med Vegas mandag formiddag (efter endnu en noget sen aften) og kørte videre vestpå mod Californien. Turen på ca. 5½ med pauser undervejs bragte os til Anaheim, som er en forstad til Los Angeles og vores udgangspunkt til Disneyland.
Aftenensmaden blev indtaget i Disneyland 'Downtown' (området lige ved hovedindgangen) og vi fik også kigget lidt i den KÆMPE store Disney butik. I morgen skal vi bruge HELE dagen på de 2 parker og alle forlystelserne - og måske lidt shopping ;o) (igen igen)

Ingen kommentarer:

Send en kommentar